Wat erectiemiddelen voor je kunnen betekenen

Wat erectiemiddelen voor je kunnen betekenen

21 januari 2023 Uit Door Vinthe

Op seks, en alles wat daarbij komt kijken, ligt nog altijd een taboe. Niet veel mensen vinden het fijn om er open over te praten. Mensen praten al helemaal niet graag over hun eventuele seksproblemen. Toch is dit zonde, want problemen met seks komen vaker voor dan je denkt. Een van de vele seksproblemen die er zijn, zijn erectiestoornissen. In de leeftijdscategorie 20 tot 40 jaar heeft 5 procent van de mannen last van erectieproblemen. In de leeftijdscategorie 40 tot 70 jaar bedraagt dit zelfs 14 procent. Gelukkig kun je deze problemen doorgaans redelijk gemakkelijk oplossen. Je kunt je erectieproblemen namelijk oplossen door het gebruik van erectiemiddelen. Heb je dit nog nooit gebruikt, maar zou je het wel graag willen proberen? Lees dan dit artikel voor meer informatie over erectiemiddelen.

Wat zijn erectiemiddelen?

Wat zijn erectiemiddelen precies en wat doen ze? Erectiemiddelen zorgen ervoor dat er weer voldoende bloedtoevoer komt naar de penis. Daarnaast voorkomen ze dat het bloed minder makkelijk weer uit de penis stroomt. Erectiemiddelen kunnen uit verschillende ingrediënten bestaan. Voorbeelden van ingrediënten zijn, Sildenafil, Vardenafil en Tadalafil. Daarnaast zijn er ook een aantal bekendere merken. Misschien heb je daar weleens van gehoord. Viagra, Cialdini en Varenafil zijn merken die bekend zijn onder veel mensen. Maar er zijn ook veilige kopieën van deze pillen te verkrijgen op bijvoorbeeld www.kamagrajellyshop.com. Kamagra zijn goedkope pillen die veilig zijn en dezelfde werking hebben. Erectiepillen werken ongeveer 4 tot 5 uur. Sommige pillen werken 36 uur.

Risico’s en bijwerkingen

Naast de positieve werking van erectiemiddelen, kun je ook last krijgen van bijwerkingen. Zo kun je hoofdpijn krijgen, rood worden in je gezicht, misselijk worden, een verstopte neus krijgen, duizelig worden en rugpijn krijgen. Daarnaast komt het soms voor dat iemand hartkloppingen krijgt. Indien je de pillen wilt gaan gebruiken, is het verstandig om dit te bespreken met je huisarts. Als je namelijk andere medicijnen gebruikt, dan kan het gevaarlijk zijn om die met erectiepillen te combineren. Zo kun je de pillen waarschijnlijk niet gebruiken als je hartmedicijnen slikt, druk op de borst hebt als je je inspant, een hartinfarct of beroerte hebt gehad of een lage bloeddruk hebt.

Het is dus raadzaam om het gebruik van erectiemiddelen te overleggen met een arts. Een huisarts kan bijvoorbeeld de sterkte van een pil aanpassen. Op die manier kun je het misschien wel combineren met de medicijnen die je slikt of heb je minder last van bijwerkingen. Meer in het algemeen is het daarnaast ook onverstandig om erectiepillen in combinatie met drugs te gebruiken.