De lente van jouw beste zelf

De lente van jouw beste zelf

24 April 2023 Off By Vinthe

De lente is in volle gang. Als je op zoek bent naar inspiratie, volg dan de 'That Girl' trend. Deze trend is populair geworden op social media omdat deze focust op je goed voelen en productioneel zijn. Dus effectief aan het werk en je ziet er ook nog eens goed uit! En dat allemaal in comfort. In deze blog vertel ik je hoe je deze trend voor de lente implementeert. Lees je mee?

Opruimen en organiseren

Het is tijd om je winterkleding op te bergen en je kledingkast op te ruimen en te organiseren. Haal alles uit je kast, sorteer je kleding en maak een stapel van wat je niet meer nodig hebt om weg te geven of te verkopen. Zorg ervoor dat je je kledingkast goed organiseert, zodat je gemakkelijk de perfecte outfit kunt vinden. Draag alleen kleding waar je gek op bent, zo voel je je iedere dag als je beste zelf. Heb je nieuwe spullen nodig? Tijd om ze in te slaan.

Investeer in klassiekers

Zo mag je een Korte spijkerboek dames niet vergeten. Klassieke items zijn essentieel voor een 'That Girl' garderobe. Investeer in tijdloze stukken zoals een trenchcoat, een wit overhemd en een goed zittende jeans. Deze items zijn veelzijdig en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd voor verschillende looks. Sowieso kun je niet genoeg korte broeken hebben als het weer warmer wordt.

Voeg kleur toe

Lente is het seizoen van kleur, dus voeg wat kleur toe aan je garderobe. Kies voor zachte pasteltinten zoals lichtroze, lila en babyblauw. Deze kleuren passen goed bij de 'That Girl' stijl en geven je garderobe een frisse uitstraling.

Kies voor comfortabele schoenen

Een 'That Girl' weet dat comfortabel zijn net zo belangrijk is als er goed uitzien. Kies voor comfortabele schoenen zoals sneakers of loafers. Deze schoenen zijn stijlvol en comfortabel en perfect voor de lente. Je kan ze bij veel outfits dragen.

Verzorgde huid en haar

Een 'That Girl' ziet er altijd verzorgd uit. Het is ook goed om voor jezelf te zorgen omdat het je tot rust brengt en voldoening geeft. Zorg ervoor dat je huid en haar in goede conditie zijn. Hydrateer je huid en drink ook voldoende. Je mag gedurende de dag best een momentje voor jezelf nemen voor de extra verzorging. Vaak zorgt het ervoor dat we ons beter voelen en zolang je niet tig keer ellenlang voor de spiegel staat, is het ook geen probleem.

Kies voor duurzaamheid

Een 'That Girl' kiest voor duurzame mode. Kies voor kleding en accessoires gemaakt van duurzame materialen. Je hebt oog voor jezelf maar ook voor de wereld. Je hoeft geen ultra dure merk items te hebben. Mooie spullen van kwaliteit voor een eerlijke prijs, dat is honderd keer beter.